Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húspogácsa recept

Húspogácsa
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 30 dkg darált sertéshús
  • frissen őrölt bors
  • 1 mk fasírt fűszerpor (vagy 1 gerezd fokhagyma és 1 tk reszelt vöröshagyma)
  • 1 ek olaj a sütéshez

Elkészítése:

A darált húst összegyúrjuk a fűszerekkel, vizes kézzel golyókat gyúrunk, jól kilapítjuk, és teflonserpenyőben kevés olajon mindkét oldalát készre sütjük.

Majonézzel díszítjük, zöldséggel kínáljuk.

Hozzáadom a receptfüzethez

Őket is nézd meg!

Szólj hozzá