Húspogácsa párolt zöldségekkel recept

Hozzávalók:
- 40 dkg vegyes darált hús (sertés és marha)
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- petrezselyemzöld és koriander apróra vágva
- pirospaprika ízlés szerint
- 3 ek zsemlemorzsa
- 5 sárgarépa
- 1/2 csomag szárzeller
- 1 póréhagyma
- 15 dkg fehér káposzta csíkokra vágva
Elkészítése:
A húst a fűszerekkel, a tojással és morzsával összedolgozzuk, majd lapos pogácsákat formázunk belőle.
Olajat hevítünk egy serpenyőben, megsütjük a pogácsákat mindkét oldalukon 6 perc alatt.
A zöldségeket, a zellerszárat 1 cm-es darabokra vágjuk, a pórét és a répát vékony csíkokra.
5 dkg vajon kevés sóval és borssal rövid idő alatt átsütjük, majd a húspogácsával együtt tálaljuk.
Korianderrel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »