Húspogácsa párolt zöldségekkel recept

Hozzávalók:
- 40 dkg vegyes darált hús (sertés és marha)
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- petrezselyemzöld és koriander apróra vágva
- pirospaprika ízlés szerint
- 3 ek zsemlemorzsa
- 5 sárgarépa
- 1/2 csomag szárzeller
- 1 póréhagyma
- 15 dkg fehér káposzta csíkokra vágva
Elkészítése:
A húst a fűszerekkel, a tojással és morzsával összedolgozzuk, majd lapos pogácsákat formázunk belőle.
Olajat hevítünk egy serpenyőben, megsütjük a pogácsákat mindkét oldalukon 6 perc alatt.
A zöldségeket, a zellerszárat 1 cm-es darabokra vágjuk, a pórét és a répát vékony csíkokra.
5 dkg vajon kevés sóval és borssal rövid idő alatt átsütjük, majd a húspogácsával együtt tálaljuk.
Korianderrel díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »