Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsos káposzta recept

Húsos káposzta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg savanyú káposzta
    • 2 pulyka szárny
    • 0,5 dl olaj
    • 1 nagyobb hagyma
    • pirospaprika
    • őrölt bors
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 2 evőkanál liszt
    • gulyáskrém
    • 1 babérlevél

    Elkészítése:

    Elkészítjük a pörkölt alapot: a felaprított hagymát megdinszteljük kevés zsiradékon, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, majd a pirospaprikát, sót, őrölt borsot és a babérlevelet. Beletesszük a ketté vágott szárnyakat és a káposztát. Annyi vízzel öntük fel, hogy ellepje. Adunk hozzá gulyáskrémet ízlés szerint, majd kevergetve főzzük.

    Amikor a hús már puha, megszórjuk a liszttel és összeforraljuk, majd még melegen tálaljuk.

    Tipp:

    Én a káposztát megszórom kevés apróra vágott kaporral és úgy fogyasztom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá