Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsos-gombás rakott krumpli recept

Húsos-gombás rakott krumpli
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertéshús
    • 30 dkg gomba
    • 60 dkg burgonya
    • 1 csomag lapkasajt
    • 6 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 fej vöröshagyma
    • 450 gr tejföl
    • őrölt fekete bors
    • vegeta

    Elkészítése:
    A húst felkockázzuk és egy kis olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, tovább pároljuk és befűszerezzük.
    A krumplit héjában megfőzzük és megpucoljuk. Egy tepsit kiolajozunk, belerakjuk a karikára szeletelt krumpli felét és megsózzuk. Ráterítjük a karikára vágott hagymát, erre a gombás húst, majd a sajtot és ráütjük a tojásokat. A tetejére szintén megsózott krumplikarikákat teszünk és az egészet leöntjük tejföllel. Alufóliával lefedve sütjük, majd a fóliát levéve még pirítjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá