Hajdú káposzta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 80 dkg savanyú káposzta
- 1 fej vöröshagyma
- 1 szál kolbász
- só,bors
- pirospaprika
- 2 dl csirke alaplé
- 1 nagy tejföl (375 g)
- 2 ek liszt
Elkészítése:
Hagymát felkockázzuk,olajon megdinszteljük.
Meghintjük pirospaprikával, majd hozzáadjuk a megmosott savanyú káposztát.
Felengedjük a csirke alaplével és főzzük. Hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt.
A tejfölt kikeverjük a liszttel és behabarjuk a káposztát.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.