Hajdú káposzta

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hajdú káposzta

Hozzávalók:

  • 80 dkg savanyú káposzta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 szál kolbász
  • só,bors
  • pirospaprika
  • 2 dl csirke alaplé
  • 1 nagy tejföl (375 g)
  • 2 ek liszt

Elkészítése:

Hagymát felkockázzuk,olajon megdinszteljük.

Meghintjük pirospaprikával, majd hozzáadjuk a megmosott savanyú káposztát.

Felengedjük a csirke alaplével és főzzük. Hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt.

A tejfölt kikeverjük a liszttel és behabarjuk a káposztát.