Gyors lecsó recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 üveg házilag eltett lecsó
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 4 evőkanál olaj
- só, őrölt bors ízlés szerint
- 30 dkg lecsókolbász
- 20 dkg csavart tészta
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk.
Az olajon megdinszteljük a hagymát, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, majd felöntjük a lecsóval és hozzáadjuk a kolbászt. Megkeverjük és fedő alatt készre főzzük.
Közben a tésztát sós, forró vízben kifőzzük, leöblítjük és lecsepegtetjük.
Tálaláskor össze is keverhetjük a lecsót a tésztával, de külön is tálalhatjuk.
Ha egy kevés cukrot adunk hozzá, kellemesebb íze lesz.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.