Gyors lecsó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 üveg házilag eltett lecsó
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 4 evőkanál olaj
- só, őrölt bors ízlés szerint
- 30 dkg lecsókolbász
- 20 dkg csavart tészta
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk.
Az olajon megdinszteljük a hagymát, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, majd felöntjük a lecsóval és hozzáadjuk a kolbászt. Megkeverjük és fedő alatt készre főzzük.
Közben a tésztát sós, forró vízben kifőzzük, leöblítjük és lecsepegtetjük.
Tálaláskor össze is keverhetjük a lecsót a tésztával, de külön is tálalhatjuk.
Ha egy kevés cukrot adunk hozzá, kellemesebb íze lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »