Gyors lecsó recept
Ők is elkészítették
 
                            Hozzávalók:
- 1 üveg házilag eltett lecsó
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 4 evőkanál olaj
- só, őrölt bors ízlés szerint
- 30 dkg lecsókolbász
- 20 dkg csavart tészta
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk.
Az olajon megdinszteljük a hagymát, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, majd felöntjük a lecsóval és hozzáadjuk a kolbászt. Megkeverjük és fedő alatt készre főzzük.
Közben a tésztát sós, forró vízben kifőzzük, leöblítjük és lecsepegtetjük.
Tálaláskor össze is keverhetjük a lecsót a tésztával, de külön is tálalhatjuk.
Ha egy kevés cukrot adunk hozzá, kellemesebb íze lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
 
											
											

 








