Göngyölt darált hús recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 fej hagyma
- 8 dkg sonka
- 20 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A darált húsból a tojással és az apróra vágott hagymával készíts fasírtmasszát, ízesítsd. Egy nagyobb darab alufóliát kenj be olajjal, terítsd rá a húsmasszát 2 cm-es rétegben, terítsd be a sonkával, szórd meg reszelt sajttal. Göngyöld fel, mint egy roládot, terítsd rá az alufóliát és süsd meg a sütőben. 180 fokon kb 30-40 perc. Amikor kész, fólia nélkül pirítsd meg a tetejét.
Tipp:
Töltheted a sajt mellett gombával, brokkolival, más zöldséggel is, vagy kolbásszal, tojással.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.