Töltött fasírt recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
A vagdalthoz:
- 80 dkg darált sertéshús
- 4 db szikkadt zsemle
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- só
- őrölt fekete bors
- pirospaprika
A töltelékhez:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 szál paraszt kolbász
- piros,sárga,zöld paprika
A kenéshez:
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - csipet liszt
- étolaj
Elkészítése:
A hagymákat apróra vágjuk. 6 tojást megfőzünk. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk. A paprikákat szeletekbe vágjuk. A darált húst összedolgozzuk a fűszerekkel, 2 tojással, kinyomkodott zsemlékkel és az apróra vágott hagymákkal. A masszából téglalapot formázunk, és ráfektetjük a kolbászt, mellé a főtt tojásokat.

Előzőleg a tojások végeit vágjuk le, így jobban illeszkednek egymáshoz. Rátesszük a paprika szeleteket. A téglalap oldalait hajtsuk fel, és nyomkodjuk össze.

Tegyük kiolajozott tepsibe úgy, hogy az összenyomkodott rész kerüljön alulra. Egy tojást keverjünk el egy csipet liszttel és kenjük meg a fasírtot. Előmelegített sütőben, 160 fokon, kb 1 óra alatt megsül.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

