Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tepsis húsgombócok recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált hús
    • 40 dkg burgonya
    • 3 közepes vöröshagyma
    • 1-2 fokhagyma
    • 2kanál liszt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • bors

    besamelhez:

    • 2-3 kanál liszt
    • 5 dl tej
    • 2 dl tejfel
    • sajt
    • bors

    Elkészítése:
    Hagymát felkockázni. A burgonyát, fokhagymát lereszelni. Az alapanyagokat összedolgozzuk és gombócokat csinálunk. Félig megsütjük hogy mindkét oldala megpiruljon.
    Besamelt csinálunk: Veszünk abból az olajból amiben a gombócokat sütöttük teszünk bele lisztet majd lassan beleöntjük a tejet. Ezután beletesszük a tejfelt sót borsot.
    Ha kész ízlés szerint teszünk bele reszelt sajtot.
    A gombócokat tepsibe rakjuk ráöntjük a besamelt. Lefedjük alufóliával 30-40 percig sütjük 220 fokon. Ezután levesszük az alufóliát és tovább sütjük még 20 percig.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá