Svéd húspogácsa recept

Hozzávalók:
- 40 dkg sertés- és 40 dkg marhahús
- 1 nagy szelet kenyér
- 2 dl tejföl
- 1 vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt bors
- 1 mokkáskanál mustár
- 1 csokor metélőhagyma
- 1 gerezd fokhagyma
A sütéséhez:
- olaj
Elkészítés:
A kétfajta húst a kenyérszelet belével együtt megdaráljuk, és fél deci tejföllel, egy tojással, fél fej reszelt vöröshagymával, mustárral, sóval meg borssal dolgozzuk össze. Közepes nagyságú húspogácsákat formálunk belőle, és bő, forró olajban ropogósra sütjük. A maradék tejfölbe reszeljük a hagyma másik felét meg a fokhagymát, tálaláskor leöntjük vele a húspogácsákat, végül az egészet finomra vágott metélőhagymával meghintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »