Svéd húspogácsa recept
Hozzávalók:
- 40 dkg sertés- és 40 dkg marhahús
- 1 nagy szelet kenyér
- 2 dl tejföl
- 1 vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- őrölt bors
- 1 mokkáskanál mustár
- 1 csokor metélőhagyma
- 1 gerezd fokhagyma
A sütéséhez:
- olaj
Elkészítés:
A kétfajta húst a kenyérszelet belével együtt megdaráljuk, és fél deci tejföllel, egy tojással, fél fej reszelt vöröshagymával, mustárral, sóval meg borssal dolgozzuk össze. Közepes nagyságú húspogácsákat formálunk belőle, és bő, forró olajban ropogósra sütjük. A maradék tejfölbe reszeljük a hagyma másik felét meg a fokhagymát, tálaláskor leöntjük vele a húspogácsákat, végül az egészet finomra vágott metélőhagymával meghintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

