Stefánia Vagdalt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg sertés vagy vegyesen sertés és marha hús
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 6 db főzve
- zsemlemorzsa
- só
- bors
- köménymag
- majoránna
- kevés pirospaprika
- olaj a sütéshez
Burgonyapüré:
- Burgonya főzve összetörve
- só-ételízesítő
- tej
- vaj vagy margarin
- pici bors
- ízlés szerint szerecsendió
Elkészítése:
A húst befűszerezem a fokhagymát belepréselem,beleütöm a 3 tojást teszek bele zsemlemorzsát,hogy kötött állaga legyen és jól összegyúrom. Deszkára borítom, szétnyomkodom téglalap alakúra kb 1,5 Ujjnyira beleteszem egymás mellé a főt megtisztított tojásokat és óvatosan feltekerem mint a bejglit. Olajjal kikent tepsibe teszem, a tetejét meglocsolom egy kis olajjal és készre sütöm. Ujjnyi vastagra szeletelem.
Burgonyapüré:
Az áttört burgonyát ízesítem,tejet és vajat adok hozzá,majd az egészet krémesítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »