Stefánia Vagdalt recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg sertés vagy vegyesen sertés és marha hús
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 6 db főzve - zsemlemorzsa
- só
- bors
- köménymag
- majoránna
- kevés pirospaprika
- olaj a sütéshez
Burgonyapüré:
- Burgonya főzve összetörve
- só-ételízesítő
- tej
- vaj vagy margarin
- pici bors
- ízlés szerint szerecsendió
Elkészítése:
A húst befűszerezem a fokhagymát belepréselem,beleütöm a 3 tojást teszek bele zsemlemorzsát,hogy kötött állaga legyen és jól összegyúrom. Deszkára borítom, szétnyomkodom téglalap alakúra kb 1,5 Ujjnyira beleteszem egymás mellé a főt megtisztított tojásokat és óvatosan feltekerem mint a bejglit. Olajjal kikent tepsibe teszem, a tetejét meglocsolom egy kis olajjal és készre sütöm. Ujjnyi vastagra szeletelem.
Burgonyapüré:
Az áttört burgonyát ízesítem,tejet és vajat adok hozzá,majd az egészet krémesítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

