Stefánia Vagdalt recept
Ők is elkészítették
                            Hozzávalók:
- 1 kg sertés vagy vegyesen sertés és marha hús
 - 5-6 gerezd fokhagyma
 - 3 db 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 6 db főzve - zsemlemorzsa
 - só
 - bors
 - köménymag
 - majoránna
 - kevés pirospaprika
 - olaj a sütéshez
 
Burgonyapüré:
- Burgonya főzve összetörve
 - só-ételízesítő
 - tej
 - vaj vagy margarin
 - pici bors
 - ízlés szerint szerecsendió
 
Elkészítése:
A húst befűszerezem a fokhagymát belepréselem,beleütöm a 3 tojást teszek bele zsemlemorzsát,hogy kötött állaga legyen és jól összegyúrom. Deszkára borítom, szétnyomkodom téglalap alakúra kb 1,5 Ujjnyira beleteszem egymás mellé a főt megtisztított tojásokat és óvatosan feltekerem mint a bejglit. Olajjal kikent tepsibe teszem, a tetejét meglocsolom egy kis olajjal és készre sütöm. Ujjnyi vastagra szeletelem.
Burgonyapüré:
Az áttört burgonyát ízesítem,tejet és vajat adok hozzá,majd az egészet krémesítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
											
											
