Bújtatott fasírt recept
Hozzávalók:
- 50 dkg darált marhahús
- 1 fél fej reszelt vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - fél doboz paradicsompüré
- 2 közepes nagyságú
- főtt burgonya
- 1 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
A tetejére:
- 9 szem burgonya
- kevés tej
- 3 dkg vaj
- só
- paradicsommártás
Elkészítés:
A húst a hagymával, tojással, paradicsompürével, a főtt, hámozott, áttört burgonyával, sóval, borssal összegyúrjuk. Hosszúkás cipót formálunk belőle, és megolajozott alufóliába csomagolva, egy fél óráig a sütőben sütjük. Közben a többi burgonyából vajjal meg egy kevés tejjel elég vastag burgonyapürét készítünk, a kisült és kicsomagolt fasírtot bevonjuk vele, és a tetejét villával „rücskösre” formázva, a sütőben, közepes lángon, kissé megpirítjuk. Paradicsommártással tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

