Egyszerű színes lecsó recept

Hozzávalók:
- 1 szál kolbász ízlés szerint (én gyulait használtam)
- 3 db sárga színű paprika (étkezési)
- 3 db zöld színű paprika
- 3 db piros színű paprika
- 4 db paradicsom
- 4 fej vöröshagyma
- 1 tk pirospaprika
- 1 csipet őrölt kömény
- só, bors, delikát ízlés szerint
Elkészítése:
Olajon elkezdem sütni a karikára vágott kolbászt, majd hozzáadom a csíkokra vágott vöröshagymát.
Ha kellőképpen megpirult fűszerezem a pirospaprikával, sóval, borssal, delikáttal és egy csipet őrölt köménnyel.
Hozzáadom a kockákra vágott paprikákat és egy kevés vizet öntöm alá, majd fedő alatt megpárolom.
Ha kész, hozzáadom a kockára vágott paradicsomot is és még kb. 15 percig fedő nélkül főzzük.
Tipp:
Fogyaszthatjuk így is, vagy üthetünk rá 2 db tojást.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »