Egyszerű színes lecsó recept

Hozzávalók:
- 1 szál kolbász ízlés szerint (én gyulait használtam)
- 3 db sárga színű paprika (étkezési)
- 3 db zöld színű paprika
- 3 db piros színű paprika
- 4 db paradicsom
- 4 fej vöröshagyma
- 1 tk pirospaprika
- 1 csipet őrölt kömény
- só, bors, delikát ízlés szerint
Elkészítése:
Olajon elkezdem sütni a karikára vágott kolbászt, majd hozzáadom a csíkokra vágott vöröshagymát.
Ha kellőképpen megpirult fűszerezem a pirospaprikával, sóval, borssal, delikáttal és egy csipet őrölt köménnyel.
Hozzáadom a kockákra vágott paprikákat és egy kevés vizet öntöm alá, majd fedő alatt megpárolom.
Ha kész, hozzáadom a kockára vágott paradicsomot is és még kb. 15 percig fedő nélkül főzzük.
Tipp:
Fogyaszthatjuk így is, vagy üthetünk rá 2 db tojást.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »