Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Darált hússal töltött burgonya recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 5 szem kb. egyforma burgonya
    • 20 dkg darált hús melyet úgy fűszerezünk, mint ha fasírtot csinálnánk.
    • 1 dl olaj, vagy vaj a tepsi vagy jénai tál aljára.

    Elkészítése:
    A burgonyákat megpucoljuk, majd hosszába kettévágjuk. Magvájóval kimélyítjük, és beletesszük  az összekevert, fűszerezett húst. A burgonyákat szorosan egymásmellé rakva és a kivájt burgonyadarabokat is rátéve, alufóliával letakarva betesszük a sütőbe, mielőtt elkezdene pirosodni minden burgonyára, teszünk egy kis kanál tejfölt-, de ez el is maradhat-, és szép pirosra sütjük. Savanyúsággal, vagy kompóttal tálalható.
    Jó étvágyat kívánok hozzá

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá