Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csípős betyáros recept

Csípős betyáros
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    (4 fő részére)

    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 1 egész hagyma
    • 10 dkg tarhonya
    • 10 dkg lebbencs tészta
    • 10 dkg  kocka tészta
    • 10 dkg (házi)kolbász
    • só, bors, őrölt paprika,
    • 1 db egész erős zöldpaprika
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 2 közepes méretű burgonya

    Elkészítése:
    A füstölt szalonnát összekockázzuk és serpenyőben zsírjára sütjük, amikor majdnem kész megpirítjuk benne az összekockázott hagymát,tarhonyát, (a tésztákat külön szárazon egy serpenyőben megpirítjuk és később adjuk a betyároshoz) fűszerezzük, só, bors, pirospaprika, beleszeletelünk egy egész erős zöldpaprikát, beletesszük az összekockázott kolbászt, apró kockára vágott burgonyát és fokhagymát, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Egyet forr és utána tesszük bele a külön megpirított tésztákat, letakarjuk, ha elfőtte a levét, pótoljuk, amíg minden hozzávaló megpuhul. Savanyúság illik hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá