Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Burgonyás omlett recept

Burgonyás omlett
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg burgonya
    • 2 közepes vöröshagyma
    • 30 dkg virsli
    • 3 közepes paradicsom
    • 4 közepes újhagyma
    • 6 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg tömlős krémsajt
    • 5 ek napraforgó olaj
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint

    Elkészítése:

    A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Felforrósított olajon megdinszteljük, fedő alatt tovább sütjük, míg pici színt kap. Közben többször kevergetjük.

    Közben megpucoljuk a hagymát és felszeleteljük a virslivel együtt. Megmosott paradicsomot cikkekre vágjuk, újhagymát zöldjével együtt felkarikázzuk.

    Mindezt a burgonyához adjuk, és hagyjuk pirulni.

    Közben a tojásokat összekeverjük a krémsajttal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a burgonyára öntjük, és készre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá