Burgonyás omlett

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 80 dkg burgonya
  • 2 közepes vöröshagyma
  • 30 dkg virsli
  • 3 közepes paradicsom
  • 4 közepes újhagyma
  • 6 db tojás
  • 10 dkg tömlős krémsajt
  • 5 ek napraforgó olaj
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint

Elkészítése:

A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Felforrósított olajon megdinszteljük, fedő alatt tovább sütjük, míg pici színt kap. Közben többször kevergetjük.

Közben megpucoljuk a hagymát és felszeleteljük a virslivel együtt. Megmosott paradicsomot cikkekre vágjuk, újhagymát zöldjével együtt felkarikázzuk.

Mindezt a burgonyához adjuk, és hagyjuk pirulni.

Közben a tojásokat összekeverjük a krémsajttal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a burgonyára öntjük, és készre sütjük.