Bújtatott fasírt recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg darált hús
- 1 db zsemle
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt fekete bors
- piros paprika
- 1 kg burgonya
- vaj
- 0,5 dl tej
- só
- 5 dkg trappista sajt
Elkészítése:
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és kevés zsiradékon megdinszteljük. A húshoz keverjük és a szokásos módon fasírozottat készítünk. Cipóvá formázzuk és alufóliával letakarva 30 percig sütjük 200 fokos sütőben. A burgonyát megpucoltjuk, kis kockákra vágjuk és megfőzzük. Összetörjük, hozzáadjuk a tejet és a vajat, majd sóval és borssal ízesítjük. Kivesszük a sütőből a fasírtot és a pürét rákenjük. Elsimítjuk, rászórjuk a sajtot és meglocsoljuk a szafttal. Visszatesszük a sütőbe és szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »