Betyárgombóc recept

Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 50 dkg (sampion)gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kispohár tejföl
- 1db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 babérlevél
- só (delikát )
- bors
- 1 kanál pirospaprika
- olaj
- petrezselyemzöld
- 1 kanál liszt
Elkészítése:
Hagymát megdinszteljük ,beletesszük a szeletekre vágott gombát, babérlevelet, pirospaprikát, sót és 1 pohár vizet. Főzzük addig , míg jó bő leve nem lesz. Elkészítjük a húsgombócokat . A darált húst, fokhagymát, borsot,tojást ,sót (delikátot) és a petrezselyemzöldet összedolgozzuk , pici gombócokat csinálunk és a gombás lébe rakjuk. Mikor minden megfőtt, tejföllel-lisztel behabarjuk. Köretnek galuskát vagy bármilyen tésztát tálalhatunk . JÓ ÉTVÁGYAT !
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »