Arató gulyás recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 20 dkg füstölt-főtt tarja
- 20 dkg fejtett bab
- 40 dkg burgonya
- 20 dkg paprika
- 3 db paradicsom
- 2 közepes db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 teáskanál só
- bors ízlés szerint
- 1 tk fűszerpaprika
- 5 ek napraforgó olaj
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg liszt
Elkészítése:
A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük. Meghintjük piros paprikával. Rátesszük a kockára vágott húst és az előző este beáztatott babot, felöntjük vízzel, sózzuk és ízlés szerint fűszerezzük.
Amikor félig megfőttek, beletesszük a felszeletelt paprikát és a paradicsomot, zúzott fokhagymát és a megpucolt és felkockázott burgonyát.
Csipetkét készítünk a tojással és a liszttel és amikor minden megpuhult bele csipkedjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.