Zabpelyhes keksz recept
Hozzávalók:
- 125 g puha vaj
- 125 g cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 tk vaníliaaroma
- 125 g zabpehely
- 150 g liszt
- 1 kk sütőpor
- 150 g étcsoki
Elkészítése:
A csokit apróra daraboljuk.
A vajat a cukorral habosra keverjük, majd a többi hozzávalót belekeverjük a masszába és jól összedolgozzuk. és
Teáskanálnyi halmokat teszünk a masszából egy sütőpapírral bélelt tepsibe és a tenyerünkkel lapítjuk.
Kb 180 fokos sütőben sütjük 20-25 percig.
Kb 25 darab lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









