Zabpelyhes keksz recept

Hozzávalók:
- 125 g puha vaj
- 125 g cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 tk vaníliaaroma
- 125 g zabpehely
- 150 g liszt
- 1 kk sütőpor
- 150 g étcsoki
Elkészítése:
A csokit apróra daraboljuk.
A vajat a cukorral habosra keverjük, majd a többi hozzávalót belekeverjük a masszába és jól összedolgozzuk. és
Teáskanálnyi halmokat teszünk a masszából egy sütőpapírral bélelt tepsibe és a tenyerünkkel lapítjuk.
Kb 180 fokos sütőben sütjük 20-25 percig.
Kb 25 darab lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »