Nutellás párnácskák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 0,5 üveg nutella
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
Elkészítése:
A leveles tésztát kitekerjük, majd 12,5 x 10 cm-es téglalapokra vágjuk, hogy 8 egyforma darabot kapjunk. Minden téglalap jobb oldalát három helyen bevágjuk, hogy sütés közben a gőz távozhasson. A nutellát habzsákba tesszük, és a tészta széleitől beljebb, egyenletesen megkenjük, nagyjából a tészta feléig érjen a csokis krém, mivel rá fogjuk hajtani a bevágott felét.
Az enyhén felvert tojásfehérjével megkenjük a tészta széleit, majd a bevágott oldalt ráhajtjuk a nutellás részre. A széleket villával összenyomkodjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki sütés közben. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a párnákat, és mindegyiket megkenjük tojásfehérjével a szép fényes, aranybarna színért.
Előmelegített, 200 fokos légkeveréses sütőben (vagy ennek hiányában 220 fokon) 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. Hagyjuk kihűlni, és már falatozhatjuk is ezeket a ropogós, csokoládés finomságokat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »