Nutellás párnácskák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 0,5 üveg nutella
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
Elkészítése:
A leveles tésztát kitekerjük, majd 12,5 x 10 cm-es téglalapokra vágjuk, hogy 8 egyforma darabot kapjunk. Minden téglalap jobb oldalát három helyen bevágjuk, hogy sütés közben a gőz távozhasson. A nutellát habzsákba tesszük, és a tészta széleitől beljebb, egyenletesen megkenjük, nagyjából a tészta feléig érjen a csokis krém, mivel rá fogjuk hajtani a bevágott felét.
Az enyhén felvert tojásfehérjével megkenjük a tészta széleit, majd a bevágott oldalt ráhajtjuk a nutellás részre. A széleket villával összenyomkodjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki sütés közben. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a párnákat, és mindegyiket megkenjük tojásfehérjével a szép fényes, aranybarna színért.
Előmelegített, 200 fokos légkeveréses sütőben (vagy ennek hiányában 220 fokon) 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. Hagyjuk kihűlni, és már falatozhatjuk is ezeket a ropogós, csokoládés finomságokat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »