Nutellás párnácskák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 0,5 üveg nutella
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
Elkészítése:
A leveles tésztát kitekerjük, majd 12,5 x 10 cm-es téglalapokra vágjuk, hogy 8 egyforma darabot kapjunk. Minden téglalap jobb oldalát három helyen bevágjuk, hogy sütés közben a gőz távozhasson. A nutellát habzsákba tesszük, és a tészta széleitől beljebb, egyenletesen megkenjük, nagyjából a tészta feléig érjen a csokis krém, mivel rá fogjuk hajtani a bevágott felét.
Az enyhén felvert tojásfehérjével megkenjük a tészta széleit, majd a bevágott oldalt ráhajtjuk a nutellás részre. A széleket villával összenyomkodjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki sütés közben. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a párnákat, és mindegyiket megkenjük tojásfehérjével a szép fényes, aranybarna színért.
Előmelegített, 200 fokos légkeveréses sütőben (vagy ennek hiányában 220 fokon) 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. Hagyjuk kihűlni, és már falatozhatjuk is ezeket a ropogós, csokoládés finomságokat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »