Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vienetta recept

Vienetta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 3 x3 kanál cukor
    • 3 x3 kanál liszt
    • 25 dkg margarin
    • 6 dl tej
    • 3 x3 kanál  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg ét tortabevonó csoki
    • 20 dkg porcukor
    • 2 csomag tejszín ízű pudingpor
    • 2-3 evőkanál olaj

    Elkészítése:

    Három piskótát sütünk a megszokott módon, majd mindegyiket félbevágjuk. A pudingot megfőzzük 6 dl tejjel és ízlés szerinti mennyiségű cukorral. A margarint kikeverjük a porcukorral és a kihűlt pudinghoz keverjük. Felolvasztjuk a tortabevonót 2-3 evőkanál olajjal, majd összeállítjuk a sütit.  Az első lapot megkenjük krémmel, majd csokit csorgatunk rá és rátesszük a második lapot. Ezt ismételjük addig, amíg el nem fogy a piskóta. A végén az egészet befedjük krémmel és csokit csorgatunk a tetejére.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá