Vienetta

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 3 x3 kanál cukor
  • 3 x3 kanál liszt
  • 25 dkg margarin
  • 6 dl tej
  • 3 x3 kanál tojás
  • 15 dkg ét tortabevonó csoki
  • 20 dkg porcukor
  • 2 csomag tejszín ízű pudingpor
  • 2-3 evőkanál olaj

Elkészítése:

Három piskótát sütünk a megszokott módon, majd mindegyiket félbevágjuk. A pudingot megfőzzük 6 dl tejjel és ízlés szerinti mennyiségű cukorral. A margarint kikeverjük a porcukorral és a kihűlt pudinghoz keverjük. Felolvasztjuk a tortabevonót 2-3 evőkanál olajjal, majd összeállítjuk a sütit.  Az első lapot megkenjük krémmel, majd csokit csorgatunk rá és rátesszük a második lapot. Ezt ismételjük addig, amíg el nem fogy a piskóta. A végén az egészet befedjük krémmel és csokit csorgatunk a tetejére.