Vaníliás habroló tejszínhabbal, eperrel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csomag előnyújtott leveles tészta
- 5 dl habtejszín
- 2 csomag vaníliás cukor
- 2 ek porcukor
- 50 dkg friss eper
Elkészítése:
Az előnyújtott tésztát kitekerjük a sütőpapírral együtt és kb 1 cm csíkokra felvágjuk, majd feltekerjük a roló formára és tepsibe rakjuk.
Előmelegített sütőben, 190 fokon kb 12 percig sütjük, majd még langyosan lehúzzuk a formáról. Ha kihűl, mielőtt lehúznánk, akkor törni fog.
A hideg tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük.
Egy habzsákba töltjük a tejszínt és megtöltjük a rolókat és porcukorral megszórjuk, majd friss eperrel kínáljuk.
Tipp:
Ha nincs friss eper jó a fagyasztott is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »