Vaníliás habroló tejszínhabbal, eperrel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csomag előnyújtott leveles tészta
- 5 dl habtejszín
- 2 csomag vaníliás cukor
- 2 ek porcukor
- 50 dkg friss eper
Elkészítése:
Az előnyújtott tésztát kitekerjük a sütőpapírral együtt és kb 1 cm csíkokra felvágjuk, majd feltekerjük a roló formára és tepsibe rakjuk.
Előmelegített sütőben, 190 fokon kb 12 percig sütjük, majd még langyosan lehúzzuk a formáról. Ha kihűl, mielőtt lehúznánk, akkor törni fog.
A hideg tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük.
Egy habzsákba töltjük a tejszínt és megtöltjük a rolókat és porcukorral megszórjuk, majd friss eperrel kínáljuk.
Tipp:
Ha nincs friss eper jó a fagyasztott is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »