Túrós rudacskák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dk liszt
- 1 cs sütőpor
- 15 dkg margarin
- 15 dkg cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg túró
Elkészítése:
A liszthez adjuk a sütőport és elmorzsoljuk benne a margarint, majd hozzáadjuk a cukrot, tojást, túrót.
Az egészet összedolgozzuk.
1 cm vastagra kinyújtjuk és tetszőleges nagyságú rudacskákra daraboljuk.
Kiolajozott tepsibe rakjuk és előmelegített sütőben 180 fokon kb 20-25 perc alatt kisütjük.
Ha pogácsát vagy sajtos rudat készítenénk a tésztából, hagyjuk ki a cukrot és helyette sót tegyünk bele.
Tipp:
Én a rudacskákat megszórtam kókuszreszelékkel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »