Túrófánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 450 g tehéntúró
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg finomliszt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- csipet só
- 1 csomag sütőpor
- 10 dkg porcukor
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A túrót kikeverjük a tojásokkal, cukorral, vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a sót, a citrom reszelt héját, majd apránként a sütőporral elkevert lisztet is. Jól összedolgozzuk.
Vizes kézzel tetszőleges nagyságú golyókat formázunk a masszából.
Bő olajban aranybarnára sütjük.
A tetejét porcukorral vagy vaníliás cukorral vagy fahéjas cukorral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »