Túrófánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 450 g tehéntúró
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg finomliszt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- csipet só
- 1 csomag sütőpor
- 10 dkg porcukor
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A túrót kikeverjük a tojásokkal, cukorral, vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a sót, a citrom reszelt héját, majd apránként a sütőporral elkevert lisztet is. Jól összedolgozzuk.
Vizes kézzel tetszőleges nagyságú golyókat formázunk a masszából.
Bő olajban aranybarnára sütjük.
A tetejét porcukorral vagy vaníliás cukorral vagy fahéjas cukorral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »