Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött amaretti recept

Töltött amaretti
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg tisztított mandula
    • 10 dkg porcukor
    • 10 dkg kristálycukor
    • 1 tk. keserű mandula-aroma
    • 4 darab  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje

    Töltéshez

    • baracklekvár

    Elkészítése:

    A mandulát finomra daráljuk, és összekeverjük a porcukorral, meg az aromával. A tojásfehérjéből kemény habot verünk géppel a kristálycukor hozzáadásával. Kanalanként tesszük bele a mandulamasszát, majd simára keverjük.

    A sütőt 150 fokra előmelegítjük, sima csővel ellátott dresszingzsákba töltjük a masszát, majd diónyi halmocskákat nyomunk a tepsibe. A sütő középső szintjén 35-40 perc alatt aranysárgára sütjük.

    Ha kihűlt, 1-1 db-ot baracklekvárral összeragasztunk.

    Kb. 35-40 db lesz belőle.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá