Sütőtökös muffin halloweenre recept

Hozzávalók:
- 150 g finomliszt
- 35 g cukor
- 2 teáskanál sütőpor
- 1,5 teáskanál őrölt fahéj
- 1/4 teáskanál őrölt gyömbér
- 0,5 teáskanál őrölt szerecsendió
- 0,5 teáskanál só
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 tubus cukrozott sűrített tej
- 265 g sütőtök püré
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Egy tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat: liszt, cukor, sütőpor, fahéj, gyömbér, szerecsendió, só és vaníliás cukor.
Egy másik tálban keverjük el alaposan a nedves hozzávalókat: sürített tej, sütőtök püré és a tojás.
A nedves hozzávalókat adjuk a száraz alapanyagokhoz és keverjük csómómentesre a masszát.
A muffinformákba tegyünk papírkapszlikat vagy vajazzuk ki alaposan és töltsünk meg a masszával 12 darab muffinformát.
200 fokra melegített sütőben, alsó-felső sütéssel süssük kb 25 percig. Tűptóbát végezzünk!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »