Sportcsoki bonbon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Alap:
- 45 dkg darált keksz
- 1,5 evőkanál kakaópor
- 25 dkg margarin
- 3 evőkanál baracklekvár
- 1 üvegcse rumaroma
- 16 dkg cukor
- kb 1 dl víz
Csokimáz:
- 10 dkg csokoládé
- 2 evőkanál olaj
Elkészítése:
A margarint, cukrot, rumaromát, lekvárt, kakaóport és a vizet összemelegítjük, majd ráöntjük a kekszre és alaposan összedolgozzuk a masszát. Ha szükséges, akkor kevés vizet adhatunk hozzá, hogy egy lágyabb masszát kapjunk.
A kész masszából kisebb gombócokat formázunk, majd hűtőbe vagy hideg helyre tesszük kb 1 órára.
Közben a csokit az olajjal felolvasztjuk és a jól lehűtött gombócokat belemártjuk, majd sütőpapíros tepsire tesszük dermedni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »