San Sebastian sajttorta recept

Hozzávalók:
- 700 gramm zsírosabb krémsajt
- 200 gramm cukor
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 500 ml tejszín (cukrozatlan)
- 30 gramm étkezési keményítő
- ízlés szerint vaníliakivonat
Elkészítése:
A krémsajtot a cukorral elkeverem gépi habverővel, de csak pár másodpercig keverem, majd hozzàszitálom az étkezési keményítőt, ezzel is pár másodpercig keverem. Tényleg nem kell több ideig!
Külön edényben villával felverem a tojásokat, majd a legalacsonyabb fokozatán a gépi habverőnek összedolgozom az alapunkkal. Ezt is csak 10-15 mp-ig. Legvégül hozzáöntöm a tejszínt is, ezt is elkeverem benne pár mp alatt.
220 fokos légkeveréses sütőben 30 percig sütöm 22 cm-es tortaformában, majd szobahőmérsékleten teljesen kihűtöm és hűtőbe teszem, vagy azonnal tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Fontos, hogy szobahőmérsékletű alapanyagokkal dolgozzunk!
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »