Rántott karaj tepsiben recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Húshoz:
- 4 szelet karaj
- só
- bors
- fokhagymapor
- olaj
Panírozáshoz:
- finomliszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- csipet só
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A húst nem puhítjuk meg (nem klopfoljuk ki), így puhább, vastagabb szeletet kapunk. Sütés előtt egy-másfél órával besózzuk, borsozuk és megszórjuk fokhagymaporral, majd a szokásos módon panírozzuk.
A tepsit olajjal kikenjük és belerakjuk a húsokat végül a tetejüket is olajjal lekenjük.
200 fokos sütőben 40-45 percig sütjük. Sütés közben egyszer megfordítjuk.
Én kukoricasalátával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »