Rántott karaj tepsiben recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Húshoz:
- 4 szelet karaj
- só
- bors
- fokhagymapor
- olaj
Panírozáshoz:
- finomliszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- csipet só
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A húst nem puhítjuk meg (nem klopfoljuk ki), így puhább, vastagabb szeletet kapunk. Sütés előtt egy-másfél órával besózzuk, borsozuk és megszórjuk fokhagymaporral, majd a szokásos módon panírozzuk.
A tepsit olajjal kikenjük és belerakjuk a húsokat végül a tetejüket is olajjal lekenjük.
200 fokos sütőben 40-45 percig sütjük. Sütés közben egyszer megfordítjuk.
Én kukoricasalátával tálaltam.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »