Rántott karaj tepsiben recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Húshoz:
- 4 szelet karaj
- só
- bors
- fokhagymapor
- olaj
Panírozáshoz:
- finomliszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- csipet só
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A húst nem puhítjuk meg (nem klopfoljuk ki), így puhább, vastagabb szeletet kapunk. Sütés előtt egy-másfél órával besózzuk, borsozuk és megszórjuk fokhagymaporral, majd a szokásos módon panírozzuk.
A tepsit olajjal kikenjük és belerakjuk a húsokat végül a tetejüket is olajjal lekenjük.
200 fokos sütőben 40-45 percig sütjük. Sütés közben egyszer megfordítjuk.
Én kukoricasalátával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »