Rántott karaj tepsiben recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Húshoz:
- 4 szelet karaj
- só
- bors
- fokhagymapor
- olaj
Panírozáshoz:
- finomliszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - csipet só
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A húst nem puhítjuk meg (nem klopfoljuk ki), így puhább, vastagabb szeletet kapunk. Sütés előtt egy-másfél órával besózzuk, borsozuk és megszórjuk fokhagymaporral, majd a szokásos módon panírozzuk.
A tepsit olajjal kikenjük és belerakjuk a húsokat végül a tetejüket is olajjal lekenjük.
200 fokos sütőben 40-45 percig sütjük. Sütés közben egyszer megfordítjuk.
Én kukoricasalátával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »










