Raffaelló szelet recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága
Elkészítése:
A tésztához a tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport. Nagy sütőlapot kibélelünk sütőpapírral és a tészta egy harmadát rákenjük.
Így a kikevert tésztából 150 Cş fokon három lapot sütünk. Nagyon ne barnuljanak meg a lapok.
A krémhez a tojássárgáját a pudingporral és egy kevés tejjel jól kikeverjük, és felforralt tejhez öntjük. Folyamatos keveréssel sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt tojás-puding főzetet, a vanília aromát és az egészet egy sima, könnyű krémmé dolgozzuk össze. A lapokat megtöltjük a krémmel, a tetejére is hagyunk belőle. Kókuszreszelékkel megszórjuk.
Mogyoróval díszítjük.
Forrás: https://csokolade.network.hu
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.