Rácsos almás pite recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
A hozzávalókból összegyúrjuk a tésztát és 3/4-ed és 1/4-ed részre osztjuk. A nagyobbat kinyújtjuk egy 22*38 cm-es tepsi méretére, majd beleterítjük és megkenjük lekvárral, majd megszórjuk a dióval.
Az almát lereszeljük a cukorral és fahéjjal megpároljuk, majd lehűtjük és a dió tetejére simítjuk.
A maradék tésztából rudakat sodrunk és berácsozzuk a süteményt, a tetejét megkenjük egy tojással és előmelegített sütőben, közepes lángon megsütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.