Pudingos kiflik recept
Hozzávalók:
- 440 g búza finomliszt
- 220 g margarin
- 190 g porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 csomag vanília ízű pudingpor (főzős)
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárga - 4 ek tej (szükség szerint)
- porcukor a szóráshoz
Elkészítése:
A hozzávalókat alaposan eldolgozzuk, a pudingport megfőzés nélkül, por formában kell belekeverni. Szükség szerint tehetünk bele tejet (én 2 evőkanállal raktam bele).
A tésztából kis darabokat szaggatunk ki és megformázzuk a kifliket.
A kifliket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. 180 fokon 15 percig sütjük.
A megsült tésztát kihűtjük, majd porcukorba forgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »










