Pudingos kiflik recept

Hozzávalók:
- 440 g búza finomliszt
- 220 g margarin
- 190 g porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 csomag vanília ízű pudingpor (főzős)
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárga
- 4 ek tej (szükség szerint)
- porcukor a szóráshoz
Elkészítése:
A hozzávalókat alaposan eldolgozzuk, a pudingport megfőzés nélkül, por formában kell belekeverni. Szükség szerint tehetünk bele tejet (én 2 evőkanállal raktam bele).
A tésztából kis darabokat szaggatunk ki és megformázzuk a kifliket.
A kifliket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. 180 fokon 15 percig sütjük.
A megsült tésztát kihűtjük, majd porcukorba forgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »