Talléros piskóta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Piskóta:
- 6 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 evőkanál víz
- 24 dkg cukor
- 12 dkg liszt
- 4 dkg darált dió
- 0.5 csomag sütőpor
Krém:
- 0.5 l tej
- 2 csomag vanília puding
- 6 evőkanál cukor
- 1 egész margarin
Elkészítése:
A piskótához a hozzávalókat össze keverjük, majd gáztepsibe megsütjük. A krémhez a 0.5 liter tejet és a 2 csomag pudingot megfőzzük, majd néha-néha megkeverve kihűtjük. A cukrot és a margarint habosra verjük robotgéppel és hozzáadjuk a már kihűtött pudingot.
A kapott krémet a kihűlt piskótára egyenletesen felkenjük.
A tetejére kávés rumba forgatott piskóta tallérokat teszünk, majd meghintjük kakaóporral vagy csokireszelékkel.
Sztori: Ügyeljünk rá, hogy a tallérok körülbelül egyforma nagyságúak legyenek, mert eltolhatja a sort és a süteményünk ferde lesz!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.