Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pehely túrós recept

Pehely túrós
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Tészta:

    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 20 dkg porcukor
    • 25 dkg liszt
    • 1 sütőpor
    • 1 dl olaj
    • 1 dl tej

    Töltelék:

    • 50 dkg túró
    • 2 cs vaníliás cukor
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 1-2 evőkanál porcukor
    • fél dl tej

    Elkészítése:

    Először a tölteléket készítjük el:

    A 2 tojássárgát, a túrót, vaníliás cukrot és fél dl tejet összekeverünk, majd kikeverjük a tésztát.

    6 tojásfehérjét kemény habbá verünk egy pici sóval és a porcukorral, majd lazán hozzákeverjük a többi hozzávalót.

    Morzsával kikent tepsibe öntjük, majd ráöntjük a túrós tölteléket, és villával eligazgatjuk.

    Előmelegített sütőben kis lángon sütjük.

     

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá