Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Neve nincs süti recept

Neve nincs süti
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    Tésztához:

    • 20 dkg liszt
    • 16 dkg margarin
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • csipet só
    • 3 ek víz

    Töltelékhez:

    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 20 dkg cukor
    • 15 dkg darált dió vagy mák
    • 4 ek kakaópor
    • 1 cs sütőpor
    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje felverve habnak

    Krémhez:

    • fél l tej
    • 2 cs vaníliás pudingpor
    • 15 dkg margarin
    • 15 dkg porcukor

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két egyforma részre osztjuk. Az egyiket kinyújtjuk, egy 20*30 cm-es téglalapra és közepes tepsi hátulján, 180 fokon, 10-15 perc alatt kisütjük

    A másik lapot is kinyújtjuk, belehelyezzük a tepsibe és a következő krémet simítjuk rá. A diót/mákot összekeverjük a cukorral, kakaóporral, sütőporral és a tojások sárgájával, majd beleforgatjuk a kemény habot. 160 fokon tűpróbáig sütjük.

    A pudingporokat felfőzzük a tejben, a margarint kihabosítjuk a cukorral és a langyosra hűlt pudinghoz dolgozzuk. A krémet rásimítjuk a kihűlt süteményre, majd befedjük a már kisütött lappal.

    Porcukorral megszórjuk, és várunk pár órát amíg mehpuhul a felső lap.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá