Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelékhez:
Krémhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két egyforma részre osztjuk. Az egyiket kinyújtjuk, egy 20*30 cm-es téglalapra és közepes tepsi hátulján, 180 fokon, 10-15 perc alatt kisütjük
A másik lapot is kinyújtjuk, belehelyezzük a tepsibe és a következő krémet simítjuk rá. A diót/mákot összekeverjük a cukorral, kakaóporral, sütőporral és a tojások sárgájával, majd beleforgatjuk a kemény habot. 160 fokon tűpróbáig sütjük.
A pudingporokat felfőzzük a tejben, a margarint kihabosítjuk a cukorral és a langyosra hűlt pudinghoz dolgozzuk. A krémet rásimítjuk a kihűlt süteményre, majd befedjük a már kisütött lappal.
Porcukorral megszórjuk, és várunk pár órát amíg mehpuhul a felső lap.