Ősz ízei muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 12 ek liszt
- 1 cs sütőpor
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek cukor
- 2 alma pürésítve
- 5 ek darált dió
- 10 dkg olvasztott vaj
- 2 dl tej
- 5 dkg apróra vágott marcipán (elhagyható)
- reszelt citromhéj
- a tetejére szőlőszemek
Elkészítése:
A hozzávalókat összeturmixoljuk.
A muffin papírral kirakott formákat 3/4 részéig megtöltjük, a tetejét kirakjuk szőlőszemekkel, majd előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt kínáljuk.
Tipp:
Ebből a mennyiségből 18 muffin jön ki. Ha valaki édesebben szereti tehet hozzá még cukrot, nem befolyásolja a többi anyag mennyiségét, azokat nem kell változtatni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »