Francia reggeli muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 12 darabhoz:
- 10 dkg margarin
- 12 dkg cukor
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 18 dkg liszt
- 2 mk sütőpor
- 1 csipet só
- 1 mk reszelt szerecsendió vagy őrölt fahéj
- 2 dl tej
- 5 dkg cukor
- 1 mk fahéj
- 5 dkg margarin (olvasztott)
Elkészítése:
A margarint megolvasztjuk, majd a cukorral és a tojással habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót, a szerecsendiót, és végül a tejet.
A tésztát papírkapszlival bélelt muffinformába vagy szilikon muffinsütőformába kanalazzuk a forma kétharmadáig, majd 180 fokra előmelegített sütőben 20-22 perc alatt készre sütjük.
A cukrot és a fahéjat összekeverjük. A muffinokat kivesszük a sütőformából, és még melegen az olvasztott margarinba, majd a fahéjas cukorba mártjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »