Francia reggeli muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 12 darabhoz:
- 10 dkg margarin
- 12 dkg cukor
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 18 dkg liszt
- 2 mk sütőpor
- 1 csipet só
- 1 mk reszelt szerecsendió vagy őrölt fahéj
- 2 dl tej
- 5 dkg cukor
- 1 mk fahéj
- 5 dkg margarin (olvasztott)
Elkészítése:
A margarint megolvasztjuk, majd a cukorral és a tojással habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót, a szerecsendiót, és végül a tejet.
A tésztát papírkapszlival bélelt muffinformába vagy szilikon muffinsütőformába kanalazzuk a forma kétharmadáig, majd 180 fokra előmelegített sütőben 20-22 perc alatt készre sütjük.
A cukrot és a fahéjat összekeverjük. A muffinokat kivesszük a sütőformából, és még melegen az olvasztott margarinba, majd a fahéjas cukorba mártjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »