Epres-pudingos muffin recept

Hozzávalók:
Tésztához: a mérce 2 dl-es pohár
- 2 pohár liszt
- fél pohár tej
- fél pohár étolaj
- fél pohár cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 cs vaníliás cukor
- 1 cs sütőpor
Krémhez:
- 1 cs vanília ízű pudingpor
- 4,5 dl tej
- 2 evőkanál cukor
- 12 szem eper a tésztába + a díszítéshez
Elkészítése:
Először a krémet készítjük el, hogy hűljön, amíg sül a tészta. A pudingport a cukorral és a tejjel összekeverjük és folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Langyosra hűtjük.
A tésztához alapanyagait csomómentesre összedolgozzuk. A muffin formát margarinnal kikenjük vagy muffin papírt teszünk bele.
A massza felét a formába adagoljuk, majd 1-1 teáskanál pudingot teszünk a tésztákra, majd egy eperszemet nyomunk a közepébe és erre jön a tészta másik fele.
20-25 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »