Mézes krémes recept
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 4 részre osztjuk, kisodorjuk. Tepsi hátoldalán kisütjük a lapokat. A tejbe beletesszük a tojás sárgáját a cukorral és a liszttel felfőzzük. Ha kihűt a krém, hozzáadjuk a külön kikevert vajas porcukrot.
A lapokat megkenjük a krémmel. Tetejét csoki mázzal borítjuk be, de sima porcukorral is finom, mutatós.
Fontos: csak másnap szeleteljük.
Ezt is nézd meg: Alap mézes krémes recept
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

