Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Meggyes piskóta gluténmentesen recept

Meggyes piskóta gluténmentesen
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 6 ek eritrit, vagy cukor
    • 6 ek rizsliszt
    • 1 üveg magozott meggybefőtt, vagy fagyasztott magozott meggy

    Elkészítése:

    A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot is, tovább verjük a legmagasabb fokozaton.

    Ezt követően a tojások sárgáját is hozzáadjuk, összekeverjük, majd lassú fokozatra állítjuk, és géppel a rizslisztet is belekeverjük.

    Sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe simítjuk, megszórjuk az alaposan lecsepegtetett meggyel és előmelegített 170 fokos sütőben kb 25 perc alatt készre sütjük.

    Kockára szeleteljük, porcukorral, vagy eritrit porral megszórhatjuk. (Már langyosan szeletelhető).

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá