Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvetalp recept

Medvetalp
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 20 dkg porcukor
    • 1 ek zsemlemorzsa
    • 20 dkg darált dió

    Krém:

    • 1 csomag vaníliás pudingpor
    • 3 dl tej
    • 25 dkg vaj
    • 20 dkg porcukor

    Tetejére:

    • 1 tábla étcsoki
    • 3 ek olaj
    • egész dió

    Elkészítése:

    A tojássárgákat a porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a zsemlemorzsát, a darált diót majd a fehérjékből vert kemény habot.

    Kb 21*27-es tepsiben 180 fokon 12-15 perc alatt megsütjük.

    A krémhez a tejjel elkészítjük a pudingot. A vajat a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt krémhez adjuk. A kihűlt tésztát ketté vágjuk, megkenjük a krémmel.

    A csokit az olajjal megolvasztjuk, bevonjuk vele a süteményt és ketté vágott egész dióval díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá