Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Márványos karamell szelet recept

Márványos karamell szelet
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 15 dkg liszt
    • 20 dkg cukor
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • fél cs sütőpor
    • 1 dl tej
    • 1 dl étolaj
    • 2 cs 3 in 1-ben kávé
    • 5 dl tej
    • 2 cs karamell ízű pudingpor
    • 15 dkg porcukor
    • 20 dkg margarin
    • 4 dl tejszínhab

    Elkészítése:

    A hozzávalókat (liszt, cukor, tojás, sütőpor, tej, étolaj, kávé) összedolgozzuk, közepes méretű tepsibe öntjük és megsütjük.

    A pudingporból 2 teáskanálnyit félreteszünk. A többi pudingot a tejben megfőzük, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudingot hozzákeverjük, és a tészta tetejére kenjük.

    A felvert tejszínt a krémre kenjük. A 2 teáskanál pudingport 2 teáskanál étolajjal, 3 teáskanál cukorral és 1,5 dl vízzel felfőzzük. Ha már langyos, a habra csurgatjuk, és villával kicsit megcirógatjuk, hogy márványos legyen.

     

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá