Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mandulamag recept

Mandulamag
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    A tésztához:

    • 35 dkg liszt
    • 24 dkg porcukor
    • 25 dkg margarin
    • 2 evőkanál rum
    • 20 dkg darált dió
    • 3 ek kakaópor

    A krémhez:

    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg cukor
    • 20 dkg vaj
    • 2-3 kanál mandulaaroma(Zöld színű)

    Elkészítése: A tésztához valókat összegyúrjuk és mandulaformába tetszés szerint nyomjuk és lassú tűzön sütjük.
    Krém: A 2 tojást és a 20 dkg cukrot sűrű krémmé főzzük.Ha kihűlt hozzáadjuk a habosra kevert 20 dkg vajat, amit mandulaaromával ízesítünk.
    A kihűlt mandula formákat kettesével összeragasztjuk a krémmel, majd porcukorba forgatjuk és ezután kínálhatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá