Málnás, tejfölös piskóta recept

Hozzávalók:
- 10 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg finomliszt
- 3 dl tejföl
- 1 cs sütőpor
- 30 dkg friss málna (vagy másmilyen gyümölcs)
Elkészítése:
Az egész tojásokat a cukrokkal és a vajjal habosra keverjük.
Ezután keverjük hozzá a tejfölt, majd a sütőporral elkevert lisztet.
23*34 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, elsimítjuk és málnával megszórjuk.
200 fokra melegített sütőben 30 perc alatt megsütjük. Közben a tetejét letakarjuk alufóliával, hogy meg ne égjen.
Amikor kihűlt, enyhén megszórjuk porcukorral és szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »