Málnás, tejfölös piskóta recept

Hozzávalók:
- 10 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg finomliszt
- 3 dl tejföl
- 1 cs sütőpor
- 30 dkg friss málna (vagy másmilyen gyümölcs)
Elkészítése:
Az egész tojásokat a cukrokkal és a vajjal habosra keverjük.
Ezután keverjük hozzá a tejfölt, majd a sütőporral elkevert lisztet.
23*34 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, elsimítjuk és málnával megszórjuk.
200 fokra melegített sütőben 30 perc alatt megsütjük. Közben a tetejét letakarjuk alufóliával, hogy meg ne égjen.
Amikor kihűlt, enyhén megszórjuk porcukorral és szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »