Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Málnás-marcipános süti recept

Málnás-marcipános süti
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    Tészta:

    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4 evőkanál kristálycukor
    • 2 evőkanál liszt
    • 2 evőkanál étkezési keményítő
    • 0,5 csomag sütőpor

    Krém:

    • 1 csomag vaníliás pudingpor
    • fél l tej
    • 3 evőkanál porcukor
    • 1 csomag vaníliás cukor
    • 25 dkg mascarpone
    • 25 dkg marcipánmassza
    • 20 dkg friss málna
    • 1 evőkanál natúr pisztácia darabok a díszítéshez

    Elkészítése:

    A 4 tojásból, cukorból, lisztből, étkezési keményítőből, sütőporból elkészítjük a piskótalapot egy közepes tepsiben, majd kettévágjuk és a következő krémmel töltjük meg.

    A mascarponét a porcukorral és a szétmorzsolt marcipánnal, a vaníliás cukorral összekeverjük, majd a megfőzött és kihűlt vaníliás pudinggal is összedolgozzuk. Ezzel megkenjük a lapot, ráhelyezzük a másikat, és azt is megkenjük, majd a málnával kirakjuk és pisztáciával díszítjük.

    Jól behűtjük, majd kockára vágjuk és így kínáljuk. Aki szeretné így körberakni, mint én, babapiskótával, az megteheti, mert így mutatósabb.

    Tipp:

    Saját receptemet adom közzé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá